Rubriek
Samen aan het roer
Bakker&Spees is een zelfsturende organisatie. In deze rubriek vertellen collega’s hoe het is om koers te houden in een zelfsturende organisatie. Ben je benieuwd? Lees het in de artikelen!
Samen aan het roer #9
In deze negende editie vertellen Ingmar en Naomi waarom de zelfsturing hen al aansprak in de sollicitatieprocedure, wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben om koers te blijven houden en waarom zij de toekomst veelbelovend en rooskleurig inzien.
Samen aan het roer #8
In deze achtste editie vertellen Dieta en Wadeea over het belang van samenwerken en goede communicatie.
Samen aan het roer #7
In deze zevende editie vertellen collega’s Stijn en Rick hoe zij koers houden in een zelfsturende organisatie. Ze delen waar uitdagingen liggen en waarom deze manier van werken bij hen past.
Samen aan het roer #6
In deze zesde editie vertellen collega’s Wendy en Sem hoe zij koers houden in een zelfsturende organisatie. Ze delen hun ervaring over de groei, de koers en de toekomst.
Samen aan het roer #5
In deze vijfde editie vertellen collega’s Ruben en Giora hoe zij koers houden. Ze gaan in op het verschil tussen zelfsturing en hiërarchie en de voor- en nadelen van zelfsturing.
Samen aan het roer #4
Hanna Stoop en Joakim Looij hebben een compleet andere achtergrond en moesten wennen aan de bedrijfscultuur bij Bakker&Spees.
Zelfsturende teams
Bakker&Spees is een zelfsturende organisatie. Dit betekent dat we geen managementlagen hebben. Als bedrijf stellen we gezamenlijk doelen en kaders op. Elke medewerker heeft, met zijn team, de vrijheid om zelf invulling te geven in hoe deze doelstellingen behaald gaan worden.
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte! Je ontvangt de nieuwsbrief ongeveer tien keer per jaar in je mailbox. Uitschrijven is makkelijk.